Despre noi

Inceputurile noastre

ComputerLine, ca orice alt business, a aparut sub forma unui concept cauzat de o dorinta de “mai mult si mai bine”. In anul 2004 cei doi actionari au inceput sa poarte primele discutii, despre ce isi doresc, despre nivelul pe care vor sa-l atinga si despre calitatea serviciilor ce vor urma sa le presteze. Astfel, in utima jumatate a anului 2005 au batut palma si au pornit de jos inarmati cu ambitie, dorinta si multa rabdare.

Locatiile noastre

In anii ce au urmat, calitatea serviciilor prestate de ComputerLine a permis si cerut deschiderea mai multor puncte de lucru. Astfel, brandul care a pornit din Hunedoara se extinde in Timisoara, Deva si Orastie, locatii in care activeaza si in prezent.

Ce a urmat

O data cu trecerea timpului s-au inchegat multe parteneriate stranse cu cei care acum ne ofera mijloacele necesare pentru a oferi calitate la nivel inalt. Printre acestia se numara: Asus, Lenovo, Microsoft, Sky, Intel, AMD, ATI, Samsung, HP, Lg, Cisco, Acer, Lexmark, Kyocera, Konika Minolta, Asrock, Gibabit, Kingston, Adata, Canyon, Brother, APC, nJoy, Genius, Logitech. Cu ajutorul lor s-a putut diversifica gama de produse si servicii oferite inca din primii ani de activitate. Pentru fructificarea resurselor primite si pentru oferirea unui nivel inalt al calitatii serviciilor, ComputerLine a decis sa aleaga cu atentie membrii ce urmau sa faca parte din familie. Spiritul de colegialitate, deschiderea, dedicarea si perseverenta sunt la ele acasa intre peretii firmei noastre.

HUNEDOARA

DEVA

TIMISOARA

ORASTIE