Despre

Inceputurile noastre

ComputerLine, ca orice alt business, a aparut sub forma unui concept cauzat de o dorinta de “mai mult si mai bine”. In anul 2004 cei doi actionari au inceput sa poarte primele discutii, despre ce isi doresc, despre nivelul pe care vor sa-l atinga si despre calitatea serviciilor ce vor urma sa le presteze. Astfel, in utima jumatate a anului 2005 au batut palma si au pornit de jos inarmati cu ambitie, dorinta si multa rabdare.

Locatiile noastre

In anii ce au urmat, calitatea serviciilor prestate de ComputerLine a permis si cerut deschiderea mai multor puncte de lucru. Astfel, brandul care a pornit din Hunedoara se extinde in Timisoara, Deva si Orastie, locatii in care activeaza si in prezent.

Ce a urmat

O data cu trecerea timpului s-au inchegat multe parteneriate stranse cu cei care acum ne ofera mijloacele necesare pentru a oferi calitate la nivel inalt. Printre acestia se numara: Asus, Lenovo, Microsoft, Sky, Intel, AMD, ATI, Samsung, HP, Lg, Cisco, Acer, Lexmark, Kyocera, Konika Minolta, Asrock, Gibabit, Kingston, Adata, Canyon, Brother, APC, nJoy, Genius, Logitech. Cu ajutorul lor s-a putut diversifica gama de produse si servicii oferite inca din primii ani de activitate. Pentru fructificarea resurselor primite si pentru oferirea unui nivel inalt al calitatii serviciilor, ComputerLine a decis sa aleaga cu atentie membrii ce urmau sa faca parte din familie. Spiritul de colegialitate, deschiderea, dedicarea si perseverenta sunt la ele acasa intre peretii firmei noastre.